Mr Stefan Braun - Logo
Mr Stefan Braun - The Best Of Belgrade 001

The Best Of Belgrade 001

2015-03-20

The Best Of Belgrade 001. U petak, 20. marta u klubu Mr. Stefan Braun održaće se prva u nizu žurki The Best of Belgrade 001, u sklopu velike strategije beogradnocu.com koja promoviše beogradski noćni život kao srpski izvozni brend i specifičnosti po kojima je prepoznatljiva naša metropola.

Prva žurka posvećena je lepoti Beograđanki i biraćemo zaštitno lice Belgrade Nightlife, koje će narednih šest meseci promovisati noćni život u našem gradu. Biraćemo devojku koja svojim stavom, gracioznošću i lepotom najbolje dočarava Beograd i predstavlja generaciju mladih žena po kojima je naš grad poznat u Evropi, pa i u svetu. Najbolju među vama biraće trojak žiri.

Nakon zbira glasova prva dva žirija, organizovanog na sajtu beogradnocu.com: FB glasača i medija, na samoj žurci trećem žiriju će se predstaviti 30 najlepših devojaka, a pobednicu će izabrati tročlani celebrity žiri koji čine Nikola Rađen, Vlada Vuksanović i Nikolija.

Program će voditi Nikolija, a žurci će prisustvovati veliki broj ličnosti iz javnog života kao i gostiju iz regiona: Slovenije, Hrvatske, Bosne i Makedonije. Broj mesta je veoma ograničen, zato požurite da rezervišete putem našeg call centra i tako obezbedite svoje prisustvo na ovom događaju.

Book 7 days in advance and get a 15% discount on your bill.

Reservations are no longer possible.
*Please use internation number format