Mr Stefan Braun - Logo
Mr Stefan Braun - Doček Nove godine 2013

Doček Nove godine 2013

2012-12-31

Dragi prijateljii kluba Mr Stefan Braun,

Ovim putem Vas obaveštavamo o detaljima ponude za doček nove 2013 godine u našem klubu. Cena dočeka za muškarce iznosi 70 eura, dok je za devojke 60 eura. U cenu je uračunata konzumacija pića i koktela tokom cele noći kao i finger food, osim viskija godišnjaka i šampanjaca koje ukljucuje V.I.P. salon kluba o čemu više možete pročitati u nastavku.
Napominjemo da je prilikom rezervacije barskog stola minimum 6 osoba, dok je za visoko sedenje neophodno 8 osoba + 100 eura sto (uz rezervaciju se dobija i flaša Moet & Chandone šampanjca).
Rezervacija V.I.P. salona je 100 eura po osobi. U cenu je uračunata konzumacija pića i koktela tokom cele noci kao i finger food + 2 boce šampanjca Moet & Chandone za svaki separe. Prilikom rezervacije V.I.P. salona kluba rezervacija za prva dva separea podrazumevaju minimum od 10 osoba, dok druga dva separea koja se nalaze pored šanka podrazumevaju minimum od 8 osoba.
DO 25.12.2012. TRAJE PREDPRODAJA KARATA PO NIŽIM CENAMA ZA 10 EURA, A NA SVAKE 4 KUPLJENE KARTE PETA JE GRATIS!!!
Pozivamo vas da sa nama dočekate novu 2013 godinu i zajedno doživimo nezaboravne trenutke uz zvuke hose, pop & rock i dobro znane dizel muzike za koju će se pobrinuti naš resident DJ.
Srdačan pozdrav uprava kluba Mr Stefan Braun

Book 7 days in advance and get a 15% discount on your bill.

Reservations are no longer possible.
*Please use internation number format